© 1998 - 2022 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Uusimpia Heep-julkaisuja


Takaisin pääsivulle

PETER GOABY: I WILL COME RUNNIN'

Jatkoa seurasi entisen Uriah Heep -laulajan Peter Goalbyn julkaisemattomille nauhoituksille, v. 1990 sessioista julkaisi Cherry Red Records jo toisen levyn nimeltään I Will Come Runnin' 6. toukokuuta.


Tilaa täältä


KEN HENSLEY: MY BOOK OF ANSWERS VINYYLI

Uusi "black splatter vinyl" julkaistiin Ken Hensleyn albumista My Book Of Answers 13. toukokuuta. (alunperin levy julkaistiin CD:nä ja vinyylinä maaliskuussa 2021).


Tilaa täältä


URIAH HEEP KUVAVINYYLIT

Syyskuussa julkaistun Every Day Rocks -boksissa olleet vinyylikuvalevyt julkaistaan todennäköisesti kaikki ensi vuoden aikana. Ensimmäisenä vuorossa olivat kaksi varhaisinta albumia ...Very 'Eavy ... Very 'Umble & Salisbury jotka ilmestyvät 28. tammikuuta ja seuraavat kaksi Demons And Wizards ja The Magician's Birthday julkaistiin 25. helmikuuta. Look At Yoursefin julkaisusta ei ole vielä tietoa, ehkä jätetty pois koska siitä tuli 50-vuotisjuhlaversio kirkkaalla vinyylillä vime vuonna. Toivottavasti myös se tullaan julkaisemaan kuvalevynä.


LUCIFER'S FRIEND: THE LAST STAND CD

Luficer's Friend -yhtyeen kokoelma-albumi The Last Stand julkaistaan CD:nä 3. joulukuuta. Kokoelma on koostettu "re-union"-albumeilta Sumo Grip (1994), Awakening, Too Late To Hate (2016) ja Black Moon (2019). Yhtyeen laulajana näillä levyillä toimi entinen Uriah Heep- laulaja John Lawton.

Tilaa täältä


Marraskuu 2021

PETER GOALBY: EASY WITH THE HEARTACHES CD

Legendaarinen "kadonnut" sooloalbumi entiseltä Uriah Heep -laulajalta Peter Goalbylta, nauhoitettu v. 1990. Jäänyt julkaisematta tähän päivään saakka. Julkaistiin lopultakin Cherry Red Recordsin kautta 19. marraskuuta.

Tilaa täältä

Tilaa täältä


Syyskuu 2021

EVERY DAY ROCKS EKSKLUSIIVINEN BOKSI

Seitsemän kuvalevyn + seitsemän t-paidan boksi julkaistiin 24. syyskuuta 2021. Sisältää setisemän varhaisinta studioalbumia ja seitsemän kunkin albumin kansitaiteella varustettuja t-paitoja. Lisätietoja ja lehdistötiedote täällä

Tilaa täältä


URIAH HEEP: CHOICES 6-CD BOKSI

Uriah Heepin perustajajäsenten Mick Boxin, Paul Newton in& Ken Hensleyin, pitkäaikaisen rumpalin Lee Kerslaken ja nykyisten jäsentenBernie Shawn & Phil Lanzonin valitsemia omia suosikkeja yhtyeen tuotannosta, julkaistiin samoin 24. syyskuuta 2021. (Huom: Neljä näistä levyistä oli mukana jo 50 Years In Rock boksilla joka julkaistiin v. 2020).

Tilaa täältä


Heinäkuu 2021

LOOK AT YOURSELF 50-VUOTISJUHLAVINYYLI

Juhlistaakseen 100-vuotisjuhlaansa HMV julkaisiLook At Yourself -albumista uuden vinyyliversion 24 heinäkuuta.
Tämä on rajoitettu 1000:n kappaleen painos kirkkaalla vinyylillä.


Kesäkuu 2021

RECORD STORE DAY JULKAISU

Uusi vinyyliversioThe Magician's Birthday albumista julkaistiin 12. kesäkuuta Record Store Day -julkaisuna. Tämä on rajoitettu painos "galaxy swirl vinyl picture disc" - mitä se sitten tarkoittaakin. Aiemmin tämä vinyyli alkuperäisen kansitaiteilijan Roger Deanin uudelleenkuvitetulla kannnella on ollut saatavilla vain osana 50 Years In Rock -boksia joka ilmestyi lokakuussa 2020.


Maaliskuu 2021

KEN HENSLEY: MY BOOK OF ANSWERS

Ken Hensleyn ensimmäinen postyymi julkaisu on albumi nimeltään My Book Of Answers ja se ilmestyi 5. maaliskuuta 2021. Kaikki kappaleet ovat Hensleyn sävellyksiä ja ne perustuvat venäläisen runoilijan Vladimir Emelinin alunperin venäjänkielisiin runoihin. Albumi on tilattavissa Levy-yhtiön nettisivuilta ja kaikista tärkeimmistä nettikaupoista.


Saatavilla sekä CD:nä että vinyylinä. CD:llä on yksi bonuskappale
Kappalelista: LOST (My Guardian) - RIGHT HERE, RIGHT NOW * - THE COLD SACRIFICE - THE SILENT SCREAM - COVER GIRL - LIGHT THE FIRE (In My Heart) - STAND (Chase The Beast Away) - THE DARKEST HOUR - SUDDENLY - Bonus Track on CD: THE DARKEST HOUR (Alternate version)
* uusi versio alunperin Uriah Heepin "Firefly"-albumilla v. 1977 julkaistusta kappaleesta "The Hanging Tree"

Kaksi singleä julkaistiin digitaalisesti ennen albumin julkaisua ja kaikkiin on tehty myös promovideot:

"Lost (My Guardian)" julkaistu 8. tammikuuta 2021

"Stand (Chase The Beast Away)" julkaistu 5. helmikuuta 2021

"The Cold Sacrifice" julkaistu 26. helmikuuta 2021

"Suddenly" julkaistu 23. maaliskuuta 2021

"Right Here, Right Now" julkaistu 27. toukokuuta 2021

"Cover Girl" julkaistu 29. heinäkuuta 2021

"Light The Fire (In My Heart) julkaistu 24. elokuuta 2021

"The Silent Scream" julkaistu 6. lokakuuta 2021

"The Darkest Hour" julkaistu 17.marraskuuta 2021


Helmikuu 2021

LEE KERSLAKE: ELEVENTEEN

Lee Kerslaken ensimmäinen sooloalbumi nimeltään Eleventeen on ollut tekeillä jo pitkään. Se julkaistaan lopultakin 26. helmikuuta 2021 Cherry Red Recordsin kautta. Levy on nyt tilattavissa ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta. Saatavilla sekä CD:nä että vinyylinä.

Kappalelista: CELIA SIENNA - TAKE NOTHING FOR GRANTED - WHERE DO WE GO FROM HERElone) - PORT AND A BRANDY - YOU’VE GOT A FRIEND - HOME IS WHERE THE HEART IS - MOM (Instrumental)

Promo video "Celia Sienna"

Myös dokumentti hänen urastaan nimeltään Not On The Heep on tekeillä mutta tarkempia tietoja julkaisusta ei vielä ole.


TOE FAT: BAD SIDE OF THE MOON 2-CD

Toe Fat: BAD SIDE OF THE MOON - AN ANTHOLOGY 1970 - 1972 on tupla-CD joka ilmestyy 26. helmikuuta 2021. Tässä bändissä soittivat sekä Ken Hensley että Lee Kerslake ennen liittymistään Uriah Heepiin. Kokoelmalla on kaikki yhtyeen levytykset 1970 - 1972 (kaksi albumia ja yksi single). Hensley ja Kerslake ovat molemmat mukana vain ensimmäisellä albumilla. Levyä voi tilata ennakkoon Levy-yhtiön nettisivuilta.


Tammikuu 2021

DAVID BYRON: TAKE NO PRISONERS VINYYLI

David Byronin ensimmäinen sooloalbumi Take No Prisoners v. 1975 julkaistu Music On Vinylin toimesta 25. tammikuuta 180 gramman vinyylinä, painos on rajoitettu numeroitu 1.000 kappaletta purppuranvärisellä vinyylinä. Lisätiedot levy-yhtiön nettisivulla.


Joulukuu 2020

TREVOR BOLDER: SAIL THE RIVERS SOOLOALBUMI

Entisen v. 2013 syöpään kuolleen Uriah Heepin basistin Trevor Bolderin sooloalbumi on ollut tekeillä jo pitkään. Ensimmäinen single "Which Way Will The Wind Blow" (alunperin Uriah Heepin albumilla Different World v. 1991) julkaistiin jo maaliskuussa 2017 digitaalisessa muodossa. Albumi nimeltään Sail The Rivers on lopultakin julkaistu Bolder Recordsin kautta 4. joulukuuta 2020. Albumilla kuullaan useita vierailijoita kuten Mick Box, Lee Kerslake ja Laurie Wisefield Wishbone Ashista) ja sillä on uusia versioita Bolderin Heepille tekemistä kappaleista ja soolomateriaalia. Albumi on tilattavissa Cherry Red Recordsin nettisivuilta. Saatavilla vain CD:nä.

Kappalelista: WHICH WAY WILL THE WIND BLOW - RICH KID - WASTING MY TIME (uusi kappale) - I HAD A DREAM (uusi kappale) - FEAR OF FALLING - SAIL THE RIVERS - SHELTER FROM THE RAIN - THE PARIS SONG (uusi kappale) - WAR CHILD - DREAM ON


Lokakuu 2020

URIAH HEEP 50 YEARS IN ROCK BOXI

BMG on julkaissut Uriah Heepin 50-vuotisjuhlakokoelman 30. lokakuuta. Tässä mittavassa boxissa on 24 levyä (23 CD:tä ja 1 LP). Mukana on kaikki alkuperäiset 24 studioalbumia ja Uriah Heep Live v. 1973 koottuina 19:lle CD:lle - mikä tarkoittaa että joillakin CD:eillä on kaksi albumia

Sisältö:
19 CD:tä sisältäen KAIKKI studioalbumit + Live 1973
(Jotkut albumit on yhdistetty yhdelle cd:lle joten tällaisissa levyissä molempien levyjen kansitaiteet on yhdistetty kanteen)

4 CD:tä perustaja- ja alkuperäisjäsenten valitsemana omia suosikkejaan
1 LP The Magician’s Birthday Roger Deanin "uudelleenkuvitellulla kansitaiteella"
Kirja sisältäen kiertueohjelmia ja muuta keräilytavaraa
Perustaja- ja alkuperäisjäsenten kirjoittamat uudet kansitekstit
"Uudelleenkuvitellut kansitaiteet" joihinkin yhtyeen uran alkuvaiheen albumeihin
2 korttia joissa sekä Roger Deanin alkuperäiset että "uudelleenkuvitellut kansitaiteet" albumeihin Demons And Wizards ja The Magician’s Birthday

Lisätietoja ja kappalelistaukset tällä sivulla


HEAD MACHINE: ORGASM 50-VUOTIS RE-MASTEROINTI

Head Machinen albumilla Orgasm ovat mukana Ken Hensley & Lee Kerslake ennen heidän liittymistään Uriah Heepiin. Kaikki soittajat olivat olleet aiemminThe Gods -yhtyeen jäseninä ja tämä oli tuottaja David Paramorin projekti, hän tuotti myös The Gods -levyt. Nauhoitukset tehtiin muutamia viikkoja ennen Hensleyn liittymistä Heeppiin. Tämä on albumin ensimmäinen virallinen cd-julkaisu. Kaikki aiemmat cd:t on julkaistu luvattomasti ja niiden äänenlaatu on huonompi. Lehdistötiedote täällä.

Uuden remasteroidun painoksen voit hankkia näiden linkkien kautta:
CD / VINYYLI / iTunes / Spotify

Head Machine official merchandise: Red Bubble shop


KEN HENSLEY: PROUD WORDS ON A DUSTY SHELF LP

Music On Vinyl julkaisee 16. lokakuuta Ken Hensleyn ensimmäisen sooloalbumin Proud Words A Dusty Shelf v. 1973 vinyylinä. Tämä on numeroitu rajoitettu 1.000 kpl painos avattavilla kansilla ja kultaisella vinyylillä. Mukana kaksi singleversiota bonuskappaleina. (Tammikuussa 2021 tämä julkaistiin uudelleen mustalla vinyylillä.)

Lisätietoja Levy-yhtiön nettisivuilla.


Huhtikuu 2020

ACOUSTICALLY DRIVEN, THE MAGICIANS BIRTHDAY PARTY & MAGIC NIGHT TUPLAVINYYLIT

Back On Black on julkaissut uudestaan kolme Uriah Heepin konserttinauhoitusta ensimmäistä kertaa vinyylinä Rock Classics -sarjasssan huhtikuussa 2020. Nämä nauhoitettiin alunperin vuosina 2001 - 2003 ja ovat olleet aiemmin saatavilla vain CD:nä ja DVD:nä. Tuplavinyylejä voi tilata Plastic Headilta.

Näillä levyillä on useita vierailijoita: Acoustically Drivenillä Ian Anderson (Jethro Tull) & The Uriah Heep Classic Rock Music Ensemble, The Magician's Birthday Partylla Ken Hensley & John Lawton (ex-Uriah Heep) & Thijs van Leer (Focus), Magic Nightilla John Lawton & Heather Findlay (Mostly Autumn).

Acoustically Driven The Magician's Birthday Party Magic Night


Maaliskuu 2020

KEN HENSLEY: TALES OF LIVE FIRE & OTHER MYSTERIES 5-CD BOX

Cherry Red Records on julkaissut viiden levyn boksin Ken Hensleyltä 27. maaliskuuta. Se pitää sisällään kaikki yhtiön julkaisemat neljä albumia: Love & Other Mysteries, Live Tales, Live!!! & Trouble samoissa kansissa.

Boksi on tilattavissa Levy-yhtiön sivulta.


Marraskuu 2019

KEN HENSLEY: THE BRONZE YEARS 3-CD+DVD

Cherry Red Records julkaisi 22. marraskuuta Ken Hensleyltä boksin nimeltään The Bronze Years 1973 - 1971 Se kokoaa yhteen hänen varhaisimmat soololevynsä jotka alunperin julkaisi Bronze Records: Proud Words On A Dusty Shelf (1973), Eager To Please (1975) & Free Spirit (1981). Kaikilla albumeille on mukana bonusraitoina singlen b-puolia ja editoituja singleversiota joista osaa ei ole aiemmin julkaistu CD.llä. Mukana on myöd DVD jolla mukana Hensleyn haastattelu.

Boksia voi tilata Cherry Red Recordsin sivuilta.


Syyskuu 2019

BERNIE SHAW & DALE COLLINS UUSI ALBUMI

Bernie Shaw on nauhoittanut yhdessä Kanadalaisen kitaristin Dale Collinsin kanssa uuden album. Uusi Bernie Shaw & Dale Collins albumi nimeltään Too Much Information ilmestyi 13. syyskuuta 2019 Cherry Red Recordsin kautta. Duo julkaisi EP:n Picking Locks jo v. 1999 Collins-Shaw Projectin nimellä mutta tämä on ensimmäinen albumijulkaisu.
Kappalelista: 1. So Many Times 2. Alone 3. Here We Go 4. Too Much Information 5. Sad Song 6. Hey Jimi 7. Just A Little Bit 8. Rock On
Tilaa Too Much Information.

Voit kuunnella näytteitä kappaleista Youtubesta


KEN HENSLEY & LIVE FIRE: LIVE IN RUSSIA CD/DVD & 2-LP

Ken Hensley & Live Fire on julkaissut uuden live-levy nimeltään LIVE IN RUSSIA 19. heinäkuuta. Konsertti on nauhoitettu kesällä 2018 Novokuznetskissa Venäjällä. Secret Records on julkaissut levyn sekä CD/DVD-settinä että tuplavinyylinä.
Kappalelista: 1. The Curse 2. Look At Yourself 3. Circle Of Hands 4. Stealin' 5. Easy Living 6. Sunrise 7. July Morning 8. The Wizard 9. Lady In Black 10. Gypsy

Tilaa levy Secret Recordsin nettisivuilta


PHIL LANZON: 48 SECONDS CD/LP

Phil Lanzon on julkaissut toisen sooloalbuminsa 48 seconds 15. heinäkuuta. Levy ilmestyy sekä cd:nä että vinyylinä. Lisätietoja, ääninäytteitä ja levytilaukset jne. löydät Phil Lanzonin nettisivuilta.

Kappalelista: 1. Azura’s Theme (Instrumental) 2. In The Rain 3. Forty Line 4. Rock N Roll Children 5. Blue Mountain 6. Look At The Time 7. Road To London 8. You Can Make A Livin’ 9. Face To Face 10. 48 Seconds


Huhtikuu 2019

LUCIFER'S FRIEND UUSI STUDIOALBUMI "BLACK MOON"

Lucifer's Friend laulajanaan John Lawton on julkaissut 26. huhtikuuta uuden studioalbumin nimeltään Black Moon. Levy on tilattavissa täältä: Amazon CD / iTunes

Lisätiedot: kappalelistauksen jne. löydät albumisivulta John Lawton -diskografiasta


Tammikuu 2019

URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "KNOCKING AT YOUR DOOR"

Virallinen Youtube lyric video kappaleesta Knocking At Your Door uusimmalta albumilta Living The Dream on julkaistu.


Marraskuu 2018

URIAH HEEP: DEMONS AND WIZARDS "RE-IMAGINED ARTWORK"

Jostain syystä BMG on nähnty tarpeelliseksi alkaa pistämään ulos vanhoja klassikkoalbumeja uudistetulla kansitaiteella ("re-imagined artwork). Uudelleenmasterointi on sama joka on jo julkaistulla vinyylinä v. 2015 ja CD:nä v. 2017, vain kansitaide on erilainen. Siitä vastaa Roger Dean joka sunnnitteli jo alkuperäisen kansitaiteen. Levy tulee saataville sekä C:nä että vinyylinä. JOs jonkun mielestä tämä on pakko saada niin lisätietoja löytyy täältä: https://www.musicglue.com/uriahheep/


Syyskuu 2018

URIAH HEEP: UUSI ALBUMI "LIVING THE DREAM"

Uusi studioalbumi Living The Dream ilmestyi 14. syyskuuta. Kaiken infon uudesta albumista löydät LEHDISTÖTIEDOTTEESTA. Levyä on saatavilla useina eri versioina ja formaatteina. Standard CD, Deluxe Edition CD/DVD, Deluxe Collector's Edition CD/DVD/T-paita, Musta, kristalli & valkoinen vinyyli.

Katso TILAUS-SIVULTA tiedot mistä voit tilata fyysisiä levyjä, ladata digitaalisesti tai kuunnella suoratoistona.

CD Kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN - LIVING THE DREAM - TAKE AWAY MY SOUL - KNOCKING AT MY DOOR - ROCKS IN THE ROAD - WATER'S FLOWIN' - IT'S ALL BEEN SAID - GOODBYE TO INNOCENCE - FALLING UNDER YOUR SPELL - DREAMS OF YESTERYEAR - TAKE AWAY MY SOUL [alternate version] (bonus track on deluxe edition CD)
DVD Kappalelista:
- GRAZED BY HEAVEN Music Video - TAKE AWAY MY SOUL Music Video - MAKING THE DREAM Documentary

KATSO ALBUMISIVULTA LISÄTIETOJA


URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "TAKE AWAY MY SOUL"

Toinen single Living The Dream -albumilta julkaistiin 7. syyskuuta. Se on saatavilla digitaalisena latauksena ja suoratoistona (iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer jne.). Youtube-video on myös julkaistu.


Elokuu 2018

URIAH HEEP: YOUR TURN TO REMEMBER - THE DEFINITIVE ANTHOLOGY 1970-1990 2-LP

Kokoelma Your Turn To Remember: The Definitive Anthology 1970-1990 joka julkaistiin alunperin BMG:n toimests v. 2016 tupla-CD:nä on julkaistu myös tupla-LP:nä 30. elokuuta. Alkuperäisessä julkaisussa oli 33 raitaa mutta vinyyliversiossa vain 25 raitaa - otettu yhtyeen kaikilta studioalbumeilta v. 1970 - 1989.

LP 1 Side A: 1. Gypsy 2. Bird of Prey 3. Lady In Black 4. Look at Yourself 5. July Morning
LP 1 Side B: 1. Easy Livin' 2. The Wizard 3. Sunrise 4. Sweet Lorraine 5. Stealin' 6. Sweet Freedom 7. Suicidal Man
LP 2 Side A: 1. Return to Fantasy 2. Devil's Daughter 3. Sympathy 4. Firefly 5. Free 'N' Easy 6. Free Me
LP 2 Side B: 1. Woman of the Night 2. Come Back to Me 3. It Ain't Easy 4. Too Scared to Run 5. The Other Side of Midnight 6. Rockarama 7. Voice On My TV


Heinäkuu 2018

URIAH HEEP: EASY LIVIN' - THE MASTERS COLLECTION


BMG on julkaissutt uuden tupla-CD-kokoelman nimeltä "Easy Livin'" heidän The Masters Collection -sarjassaan. Se on koottu enimmäkseen 1970-luvun alkupuolen levytyksistä ja muutama raita 1980-luvulta lisänä (yllättävästi) v. 1998 albumin "Wake The Sleeper" nimikappale.
CD 1 1. Easy Livin’ 2. Gypsy 3. Stealin’ 4. One Way or Another 5. Firefly 6. July Morning 7. Wonderworld 8. The Wizard 9. No Return 10. The Easy Road 11. The Magician’s Birthday 12. Different World / 13. Sweet Freedom / 14. Return to Fantasy (Single Edit)
CD2: 1. Free ‘n’ Easy 2. Look At Yourself (Single Edit) 3. Salisbury (Single Edit) 4. Misty Eyes 5. Come Away Melinda 6. On the Rebound 7. Love Machine 8. Bird of Prey 9. Why 10. The Park 11. The Hanging Tree 12. Wake the Sleeper 13. Suicidal Man 14. Sweet Lorraine


Kesäkuu 2018

URIAH HEEP: UUSI SINGLE & VIDEO "GRAZED BY HEAVEN" JULKAISTU

Ensimmäinen kappale tulevalta albumilta Living The Dream on julkaistu. Se on nimeltään Grazed By Heaven ja on saatavilla digitaalisena latauksena online kaupoista sekä kuunneltavissa suoratoistopalveluissa (iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer jne.). Youtube-video on myös julkaistu.


Back To Top