© 1998 - 2021 Tapio Minkkinen
H E E P F I L E S . N E T

Tulevia Uriah Heep -julkaisuja


Takaisin pääsivulle

-sivu päivitetty viimeksi 14. tammikuuta 2022-


URIAH HEEP KUVAVINYYLIT

Syyskuussa julkaistun Every Day Rocks -boksissa olleet vinyylikuvalevyt julkaistaan todennäköisesti kaikki ensi vuoden aikana. Ensimmäisenä vuorossa ovat kaksi varhaisinta albumia ...Very 'Eavy ... Very 'Umble & Salisbury jotka ilmestyvät 28. tammikuuta 2022. ja seuraavat kaksi Demons And Wizards & The Magician's Birthday julkaistaan 25. helmikuuta. Look At Yoursefin julkaisusta ei ole vielä tietoa, ehkä jätetty pois koska siitä tuli 50-vuotisjuhlaversio kirkkaalla vinyylillä vime vuonna. Toivottavasti myös se tullaan julkaisemaan kuvalevynä.


URIAH HEEP: UUSI STUDIOALBUMI NAUHOITETTU

Seuraavan studioalbumin nauhoitukset aloitettiin syyskuussa ja ne saatiin päätäkseen lokakuussa. Tuottajana toimii Jay Ruston joka tuotti myös edellisen albumin. Tarkempaa tietoa levystä ja julkaisusta ei vielä ole. Seuraa tämän sivun tiedotusta asiasta.


KEN HENSLEY: A LITTLE CLOSER

Ken Hensleyn viimeinen albumi nimeltään A Little Closer nauhoitettiin jo v. 2019 ennen albumia My Book Of Answers Tällä hetkellä ei ole mitään tietoa julkaisusta. Seuraa tämän sivun tiedotusta asiasta.


SEURAA TÄMÄN SIVUN UUTISOINTIA KAIKSISTA TULEVISTA JULKAISUISTA. PÄIVITYKSIÄ TEHDÄÄN SITÄ MAUKAAN KUN TIETOA SAADAAN.